Afspraak maken Mail Bel App

Sfeervolle landelijke

Keuken

In het pittoreske Maurik, klem gelegen tussen de Nederrijn en het Amsterdams Rijnkanaal, kocht familie De Haas een woonboerderij. We kunnen wel stellen dat hier alleen de buitenmuren bleven staan en ieder detail aangepakt werd. We hebben inmiddels veel projecten gezien maar hier kwam, naast inzicht en handigheid, het doorzettingsvermogen van de bewoners bijzonder van pas. En het eindresultaat mag er zijn!
Maurik
GrijsHoutIndustrieelLandelijkMarmer

Pure gezelligheid

Het eindresultaat ademt één en al gezelligheid. Een prachtige leefkeuken waar je graag aan zou willen schuiven. Het oog voor aankleding en decoratie maakt het resultaat geschikt om in een woonblad te presenteren. Ook in deze keuken werd het fornuis met de bijpassende Eiken schouw het middelpunt van de keuken. De keuken heeft leuke details waardoor het landelijk wordt zonder klassiek te zijn. De strakke grepen maken het geheel af.

Kleur en materiaalgebruik

Voor alle zichtbare panelen en fronten werd gekozen voor een massief Eiken in dekkend spuitwerk. Als kleur werd gekozen voor de kleur Mole's Breath van Farrow&Ball. Het werkblad is van 30 mm massief composiet in de kleur Belgian Bleu van Jetstone, evenals de spoelbak.

Andere referenties

Ontdek het maatwerk van Houtwijck

Neem nu contact met ons op!

 

eco


    Velden met een * zijn verplicht.