Sfeervolle

Woonkeuken

Tussen de 'Enkele Wiericke' en 'Dubbele Wiericke' ligt net buiten Driebruggen het Laageind; een smalle buitenweg omgeven door landerijen en water. In deze prachtige omgeving kochten Jan en Lianne van Rossem een bungalow die ze in enkele maanden tijd omtoverden tot een stijlvol huis waarin alles de sfeer ademt van gezelligheid. Het gevoel voor stijl en eenheid is er; Lianne doet in haar dagelijks werk met Fleur&Geur niet anders.
Driebruggen
HoutKlassiekLandelijkZwart

Uitgewerkt tot in de details

Houtwijck dacht mee in het ontwerp en de realisatie van de keuken. De uitgesproken mening over de details maakte het geheel compleet en uniek. De keuze voor natuurlijke materialen was vanzelfsprekend. De absolute wens wat een massief houten keuken waarin Houtwijck kon voorzien met een uniek samengesteld paneel waarin de werking van het hout wordt tegengegaan. Een zoektocht naar het juiste soort hout en de juiste kleuren volgde en het resultaat mag er zijn.

Massief Eiken zonder nadelen

In deze keuken is gekozen voor een massief eiken front. Om de werking van het hout tegen te gaan is aan de achterzijde een stalen pen in gefreesd en een dwarse lat van massief eiken. De ruimte tussen de planken met mes en groef verbinding geeft het hout de vrijheid om te werken zonder dat de totaalmaat van het front veranderd. Als werkblad is gekozen voor een composiet, 3 cm massief in de kleur Raven Satin van onze leverancier Jetstone. Het fornuis is van het merk AGA; een echt kookfornuis voorzien van alle gemakken maar met behoud van de goede uitstraling.

Andere referenties

Ontdek het maatwerk van Houtwijck

Neem nu contact met ons op!

 

eco


    Velden met een * zijn verplicht.