“De kleinste dingen perfect uitvoeren, daar wordt iedereen blij van”

Ongekende mogelijkheden

Uw wensen zijn het uitgangspunt. Van hieruit kijken we naar de mogelijkheden om het te realiseren. Niets is ons wat dat betreft te gek. Of het nu gaat om kleuren, materialen of afstanden; we denken graag met u mee.

Ambachtelijk maatwerk

Handgemaakt is het uitgangspunt. Onze interieur en keukenbouwers verstaan hun vak en kunt u met recht ‘Meester in Maatwerk’ noemen. Ze beschikken over een moderne werkplaats en een ambachtelijk oog voor detail. De materialen worden als ruw product of als plaatmateriaal binnengereden en bewerkt tot het mooiste eindresultaat. Niet is standaard, alles is uniek.

Eigen montage

Perfectie is het uitgangspunt. Van het eerste begin tot aan het allerlaatste punt werken wij met eigen mensen. Zo ook met de montage. Niet alleen het meubelwerk monteren, maar ook het aansluiten van de apparatuur en het afkitten behoord tot onze werkzaamheden.

Volledig verantwoordelijk

Kwaliteit is het uitgangspunt. Hier staan we voor en nemen we onze verantwoordelijkheid ook in. We bespreken graag wat dit in uw situatie inhoudt, zodat u onbezorgd kunt genieten van uw handgemaakte interieur.

Vaste contactpersoon

Duidelijkheid is het uitgangspunt. Tijdens het adviesgesprek maakt u kennis met ons team. Carlo Vos zal na het verstrekken van de opdracht uw aanspreekpunt zijn. Tijdens het traject van opdracht tot oplevering neemt hij u mee in de stappen die genomen worden.