Over ons

Een goed idee vertalen naar een prachtig, persoonlijk en handgemaakt product. Dit is de passie waarmee wij dagelijks voor u klaar staan.

Houtwijck is een kleinschalig bedrijf wat zich sinds enkele jaren met passie richt op het handmatig vervaardigen en monteren van maatwerk interieur. De nadruk en expertise in onze werkzaamheden ligt op handgemaakte keukens. Niet alleen voor het meubelwerk, maar ook bij de werkbladen en de apparatuur kunt u bij Houtwijck rekenen op de juiste kennis en ervaring. Door jarenlange ervaring op dit gebied kunnen we u hierin totaal ontzorgen.

Onze werkzaamheden stoppen over het algemeen niet bij de keuken. In veel gevallen is dit het vertrekpunt, maar kunnen we ook in de andere ruimtes meedenken. Woonkamermeubilair, schuifwandkasten of andere soorten maatwerk interieur komen geregeld voorbij in onze werkplaats.

Naast de particuliere projecten, hebben we inmiddels ook ervaring opgebouwd in de zakelijke markt met het inrichten van scholen, overheidsgebouwen en utiliteitsbouw. In onze portfolio treft u een deel van de projecten die we, samen met ons vaste netwerk van kwaliteitspartners, uit hebben mogen voeren.

Benieuwd naar wat we in uw situatie kunnen betekenen of gewoon benieuwd wat we bij Houtwijck allemaal nog meer doen? Maak een vrijblijvende afspraak om kennis te maken met ons bedrijf en onze medewerkers!

Ongekende mogelijkheden

Ambachtelijk maatwerk

Eigen montage

Volledig verantwoordelijk

Vast contactpersoon

Welkom in de showroom!

Houtwijck is in Gorinchem gevestigd. Naast een moderne werkplaats geven we u met een kleine, maar boordevolle showroom een kijkje in de mogelijkheden die we te bieden hebben. In de showroom zijn meerdere opstellingen gemaakt waarin verassende details verwerkt zijn. Zo krijgt u een beeld van wat wij verstaan onder maatwerk. Van diverse leveranciers hebben we het belangrijkste deel of de gehele collectie frontmateriaal, werkbladmateriaal, grepen en apparatuur. Maak vrijblijvend een afspraak en laat u verassen door de ongekende mogelijkheden voor uw unieke situatie.

Neem een kijkje in onze werkplaats

De werkplaats zien we als het belangrijkste deel van de showroom. Hier ontmoet u de echte ‘Meesters in Maatwerk’ die u graag meenemen in hun moderne werkplaats. We nemen een kijkje in de wereld van het al eeuwenoude ambacht van houtbewerking en laten u graag meemaken wat het vak inhoudt.

Geïnteresseerd in het vak of in de werkwijze van Houtwijck? Laat het ons weten. Niet alleen toekomstige klanten zijn welkom voor een rondleiding, we vertellen graag iedereen ons verhaal!

Totale verzorging.
Van keuken tot interieur.

Wij staan klaar om tot het uiterste te gaan voor u!

Bij Houtwijck houden we van korte lijnen en duidelijke communicatie. Dit betekent dat u vanaf het eerste advies tot en met de oplevering één contactpersoon heeft waar u altijd bij terecht kunt met vragen. Alles draait om de perfectie in het realiseren van dromen. Dit begint met een gedetailleerd uitgetekend ontwerp waarmee je jezelf helemaal in kan beelden hoe het resultaat er uiteindelijk uit zal zien. Van keuken tot inloopkast en van eettafel tot haard ombouw. De tekeningen zijn uiteindelijk de basis van het perfecte resultaat.

LEVERANCIERS EN PARTNERS

Houtwijck streeft er naar om zoveel mogelijk disciplines in eigen beheer uit te voeren. Op sommige gebieden wordt gebruik gemaakt van een vast netwerk van kwaliteitspartners, die kwaliteit en aandacht voor uw unieke situatie net zo belangrijk vinden als wij.

Ditzelfde geldt voor onze leveranciers. ‘Kwaliteit’ en ‘Partnerschap’ zijn de twee kernwoorden waarmee wij onze selectie voor leveranciers maken. Regelmatig wordt deze samenwerking op deze punten getoetst. Hierbij wordt niet in de eerste plaats naar prijs gekeken. Naast een eerlijke prijs kijken we heel sterk naar innovatie, duurzaamheid, leverbetrouwbaarheid en heel belangrijk; aandacht voor persoonlijke omstandigheden.

In ons uitgebreide assortiment van diensten en materialen streven we naar perfectie. Hier mogen en willen we op aangesproken worden. Om deze hoge lat steeds opnieuw te behalen, is een kritische selectie van leveranciers en partners meer dan essentieel!

Menu
Chat openen