De 9 stappen naar een perfect eindresultaat

1. Plan uw showroombezoek

Als eerste maakt u een afspraak om in onze showroom te komen. Ter voorbereiding op dit bezoek hebben we altijd even telefonisch contact en u probeert zoveel mogelijk sfeerbeelden te verzamelen van de stijl waarin u uw keuken of interieur het liefste ziet. Hoe meer beelden u verzamelt, hoe beter wij u kunnen helpen.

2. Bespreken van uw wensen

Tijdens uw bezoek gaan we samen met u aan de slag met uw wensen. We zullen waar mogelijk een aantal ideeën aandragen die misschien niet zo voor de hand liggen, maar net dat extraatje geven aan de ruimte. Of een aantal mogelijkheden die van toegevoegde waarde zijn in het gebruiksgemak. Aan het eind van het gesprek heeft u een goed beeld van wat Houtwijck voor u kan doen. We hebben al uw wensen op papier en hebben we een aantal schetsen van de mogelijkheden in uw ruimte. Ook zullen we, indien mogelijk, een indicatie van de kosten geven.

3. Beoordelen van uw ontwerp

Hierna gaan we aan de slag. We besteden veel tijd en aandacht aan het uitwerken van de keuken of interieur. Deze tekeningen vormen de basis voor het verdere vervolg. Geen wonder dat het uit denken en tekenen van een keuken zomaar één tot anderhalve dag tijd in beslag neemt. Wanneer de tekeningen klaar zijn, worden deze toegestuurd. We geven u de gelegenheid om deze tekeningen te bekijken en waar nodig aanpassingen te doen. Wanneer de wijzigingen groot zijn of wanneer u het prettig vindt, spreken we tussendoor nog een keer extra af om details van de wijzigingen door te nemen. Uiteindelijk komen we tot het perfecte plaatje, inclusief een nauwkeurige indicatie van de kosten.

4. Doornemen van de opdracht

Wanneer dit alles in lijn van de verwachting ligt, gaat calculator voor u aan de slag. Hij maakt de offerte zo gedetailleerd mogelijk op. Ondertussen is  er inmiddels een afspraak met u gemaakt om de offerte door te nemen. In dit gesprek zullen als het goed is geen verrassingen meer komen; de wensen, materialen en indicatie van de kosten zijn immers al besproken. Tijdens dit gesprek nemen we alles nogmaals rustig door. Hierna gaan we verder voor u aan de slag. Tijdens dit bezoek maakt u ook kennis met de eigenaar van Houtwijck. In het vervolg zal hij contact met u houden tot na de oplevering.

5. Inmeten op locatie

In een telefonisch contact bespreekt Carlo Vos het traject tot en met de oplevering. Er wordt een tijdspad uitgestippeld, zodat u duidelijk weet waar u aan toe bent. Hierbij wordt direct een inmeetafspraak met u gepland om de woning in te meten.

6. Productietekeningen beoordelen

Na het inmeten wordt de opdracht productie klaar gemaakt. Wij maken maken aan de hand van de inmeetgegevens de tekeningen welke voor een laatste controle naar u opgestuurd worden. Eventuele laatste details worden doorgenomen, de materialen worden besteld en komen in de weken erop binnen. Indien uw opdracht een keuken betreft, zal tegelijk met de productietekeningen ook het leidingadvies meegestuurd worden.

7. Productie gaat van start

Nu kan het echte werk gaan beginnen. In de werkplaats wordt uw opdracht doorgesproken. Tijdens de productie bent u altijd welkom om in de werkplaats de vorderingen te komen bekijken. Uw keuken of meubel wordt in de werkplaats opgebouwd om een goed beeld te krijgen van wat u uitgezocht heeft en is voor ons om er zeker van te zijn dat alles compleet is.

8. Bepalen van de definitieve kleuren

Zodra de productie klaar is, wordt er een afspraak met u gepland in de werkplaats. Bij de keuze voor eikenonderdelen, wordt deze meestal afgewerkt met een olie. De definitieve kleur hiervan bepaalt u tijdens dit bezoek pas. Zo weten we zeker dat de kleur exact naar wens wordt! Ook wordt de planning voor montage definitief gemaakt.

9. Uw interieur wordt geleverd en gemonteerd!

Eindelijk breekt het moment aan dat uw Houtwijck keuken of interieur geleverd en gemonteerd wordt! Ons streven is om ruim voor montage de keuken transport klaar te hebben staan. Eventuele tips en vragen over het gebruik en onderhoud worden besproken waarna u kunt genieten van het eindresultaat!