De 10 stappen naar een perfect eindresultaat

1. Plan uw showroombezoek

Allereerst maakt u een afspraak in onze showroom. Ter voorbereiding op dit bezoek hebben we altijd even telefonisch contact en probeert u zo veel als mogelijk sfeer beelden te verzamelen van de stijl waarin u uw keuken of interieur het liefste ziet. Hoe meer beelden, hoe fijner het is.

2. bespreken van uw wensen

Tijdens uw bezoek gaat u samen met Andries Bakker aan de slag met de wensen. Ook zorgen we dat we een zo mogelijk een aantal ideeën aandragen die misschien niet zo voor de hand liggen, maar net dat extraatje geven aan de ruimte of van toegevoegde waarde zijn in het gebruiksgemak. Aan het eind van het gesprek heeft u een goed beeld van wie Houtwijck is, hebben we al uw wensen op papier en hebben we een aantal schetsen van de mogelijkheden in uw ruimte. Ook zullen we, indien mogelijk, een indicatie van de kosten geven.

3. beoordelen van uw ontwerp

Hierna gaan we aan de slag. We besteden veel tijd en aandacht aan het uitwerken van de keuken. Deze tekeningen vormen de basis voor het verdere vervolg. Geen wonder dat het uit denken en tekenen van een keuken zomaar één tot anderhalve dag tijd in beslag neemt. Wanneer de tekeningen klaar zijn, worden deze toegestuurd. We geven u uitgebreid de gelegenheid om deze tekeningen te bekijken en waar nodig aanpassingen te doen. Wanneer de wijzigingen groot zijn of wanneer u het prettig vind, spreken we tussendoor nog een keer extra af om details van de wijzigingen door te nemen. Uiteindelijk komen we tot het perfecte plaatje, inclusief een nauwkeurige indicatie van de kosten.

4. doornemen van de opdracht

Wanneer dit alles in lijn van de verwachting ligt, gaat calculator Gerrit Verschoor voor u aan de slag. Zij maken de offerte zo gedetailleerd mogelijk op terwijl er inmiddels een afspraak met u gemaakt is om de offerte door te nemen. In dit gesprek zullen als het goed is geen verassingen meer komen; de wensen, materialen en indicatie van de kosten zijn immers al besproken. Tijdens dit gesprek nemen we alles nogmaals rustig door waarna verder voor u aan de slag gaan. Ook maakt u kennis met de eigenaar van Houtwijck; Carlo Vos. In het vervolg zal hij contact met u houden na de oplevering.

5. stylen van de ruimte

Interieurstylisten Annemarie en Martine Wallenburg denken, indien gewenst, met u mee in de sfeer van de ruimte en het maken van de juiste kleurkeuzes. Er wordt niet alleen gekeken naar het de materialen in de opdracht, maar desgewenst ook naar de rest van de ruimte. Muurkleuren, behang, gordijnen en accessoires. In onze inspiratieruimte vind u alle mogelijkheden op het gebied van materialen en kleuren. Wat we niet standaard in huis hebben, is ter voorbereiding op dit gesprek al binnengekomen.

6. inmeten op locatie

In een telefonisch contact bespreekt Carlo Vos het traject tot en met de oplevering. Er wordt een tijdspad uitgestippeld zodat u duidelijk weet waar u aan toe bent. Hierbij wordt direct een inmeetafspraak met u gepland om de woning in te meten.

7. productietekeningen beoordelen

Na het inmeten wordt de opdracht productie klaar gemaakt. Gerrit Verschoor maakt aan de hand van de inmeetgegevens de tekeningen welke voor een laatste controle naar u opgestuurd worden. Eventuele laatste details worden doorgenomen, de materialen worden besteld en komen in de weken erop binnen. Indien uw opdracht een keuken betreft, zullen tegelijk met de productietekeningen ook het leidingadvies meegestuurd worden.

8. productie gaat van start

Hierna kan het echte werk gaan beginnen. In de werkplaats wordt uw opdracht doorgesproken en gaan Jovanny van Sas, Bauke-Jan Beverloo, Ben van den Broek en Jochem Kalkhoven aan de slag. Tijdens deze productie bent u altijd welkom om in de werkplaats de vorderingen te komen bekijken. Uw keuken of meubel wordt in de werkplaats opgebouwd om een goed beeld te krijgen van wat u uitgezocht heeft en voor ons om er zeker van te zijn dat alles compleet is.

9. bepalen van de definitieve kleuren

Zodra de productie klaar is, wordt er door Carlo Vos een afspraak met u gepland in de werkplaats. Bij de keuze voor Eiken onderdelen, wordt deze meestal afgewerkt met een olie. De definitieve kleur hiervan bepaald u tijdens dit bezoek pas. Zo weten we zeker dat de kleur exact naar wens wordt! Ook wordt de planning voor montage definitief gemaakt.

10. uw interieur wordt geleverd en gemonteerd!

Eindelijk breekt het moment aan dat uw Houtwijck keuken of interieur geleverd en gemonteerd wordt! Ons streven is om ruim voor montage de keuken transport klaar te hebben staan. Ook de uiteindelijke oplevering gebeurd door Carlo Vos. Eventuele tips en vragen over het gebruik en onderhoud worden besproken waarna u kunt genieten van het eindresultaat!

Menu
Chat openen