Afspraak maken Mail Bel App

Design keukens

Een design keuken is een meesterwerk van esthetiek en functionaliteit. Niet voor niets kenmerken designkeukens zich door de unieke ontwerpen, zeer hoge kwaliteit, luxe kenmerken en exclusieve uitstraling, waardoor deze keukens gegarandeerd aan al uw normen van stijl, luxe en kwaliteit voldoen. Ons getalenteerde team van keukenexperts werkt nauw met u samen om de design keuken te creëren die naadloos aansluit op jouw levensstijl.

Luxe keuken designen: exclusiviteit en comfort

Om de luxe design keuken te ontwerpen waar u van droomt, gaan wij verder dan de standaardnormen. Bij Houtwijck staan wij garant voor korte lijnen en een duidelijke communicatie, zo blijft u goed op de hoogte en weet u waar u aan toe bent. Vanaf het eerste moment tot de uiteindelijke oplevering, heeft u dan ook één contactpersoon waarbij u altijd terecht kunt. Achter dit contactpersoon staat de rest van ons professionele team dat uw keuken met perfectie tot in elk detail creëert. Wij gaan tot het uiterste om uw dromen te realiseren!


Contact opnemen
Ongekende mogelijkheden

Ongekende mogelijkheden

Ambachtelijk maatwerk

Ambachtelijk maatwerk

Eigen montage

Eigen montage

Volledig verantwoordelijk

Volledig verantwoordelijk

Vast contactpersoon

Vast contactpersoon

Kwaliteitskeuken met designapparatuur

Een design keuken verdient enkel de beste apparatuur. We werken samen met toonaangevende fabrikanten van keukenapparatuur om je hoogwaardige, functionele apparaten te bieden die naadloos opgaan in het ontwerp van je keuken. Van state-of-the-art kookplaten tot intelligente koelkasten, we zorgen ervoor dat elk onderdeel van je keuken aan je verwachtingen voldoet.

Luxe keukenaccessoires: de finishing touch

Naast designapparatuur houden wij ook rekening met de keuze en indeling van de juiste keukenaccesoires die zorgen voor de perfecte uitstraling van uw keuken. Van elegante verlichting en kranen tot op maat gemaakte werkbladen, wij zorgen ervoor dat de keukenaccessoires extra exclusiviteit toevoegen aan uw keuken. Wij geloven erin dat het de kleine details zijn die het verschil maken.

Luxe keuken op maat laten maken

Waarom genoegen nemen met een gewone keuken als u een meesterwerk kunt bezitten? Wij streven we ernaar om uw dromen waar te maken en een keuken te creëren die niet alleen aan uw verwachtingen voldoet, maar ze overtreft!

Benieuwd hoe wij dit doen en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw droomkeuken kunnen realiseren.

Vrijblijvend adviesgesprek