Hotel chique keuken

in Zuidland

In Zuidland wonen Marjan en Peter samen met hun twee dochters in een prachtige witte villa met een rieten dak. Het gezin doet veel samen: van nieuwe films bekijken in de bioscoop tot een bezoekje brengen aan het strand. Ook geniet het gezin ervan om samen de lekkerste maaltijden te bereiden. Deze droomvilla mistte echter nog een ruime woonkeuken om samen tijd door te brengen en waardevolle herinneringen te maken.
Zuidland
ChiqueHoutRobuust

Keuken met luxe uitstraling

De lekkerste smaakvolle gerechten met verse ingrediënten worden bereid in deze keuken met luxe uitstraling. Het ruime keukeneiland is vijf meter lang en heeft genoeg zitplaatsen. Niet voor niets is deze woonkeuken de ideale plek in huis om samen met het gezin te kletsen, te genieten en te koken in een sfeervolle ambiance.

Keramiek aanrechtblad

Een absolute musthave voor deze keuken is het keramieken aanrechtblad met strakke en nette uitstraling, waardoor het perfect aansluit bij de rest van het interieur. Daarnaast is keramiek zeer gemakkelijk in onderhoud, kan het materiaal goed tegen hitte en is het aanrechtblad krasbestendig. Ideaal voor elke keuken!

Andere referenties

Ontdek het maatwerk van Houtwijck

Neem nu contact met ons op!

 

eco


    Velden met een * zijn verplicht.