Afspraak maken Mail Bel App

Massieve keuken met stoere en

Landelijke Details

In het altijd prachtig Katwijk aan Zee mocht Houtwijck deze landelijke keuken maken. Een perfecte harmonie tussen kleuren en details van vloer tot aan plafond is het resultaat.
Katwijk aan Zee
BarHoutKlassiekLandelijkWijnkoelerZwart

Strak geheel in een landelijk jasje

In deze keuken is gekozen voor een strak en modern ontwerp, gecombineerd met landelijke en stoere elementen. De keuken is uitgevoerd met robuuste grepen van Dauby. De fronten werden gemaakt van massief eiken en afgewerkt in een kleur van Farrow&Ball. De indirecte verlichting in de luifel geeft extra sfeer in het geheel.

Perfect tot in de details

Het werkblad is gemaakt van natuursteen in de kleur Steel Grey Gepolijst, evenals de vensterbanken en smetstroken tegen de achterwanden. De vloer is van hetzelfde materiaal gemaakt als de werkbladen. De dubbele spoelbak is uitgevoerd als twee losse delen. De schouw en de wandplanken vormen een contrast en zijn gemaakt van Eiken, afgewerkt met een naturel olie van Rubio Monocoat. De achterwand achter het kookdeel heeft een optimale bescherming gekregen met een metalen plaat van Bokmerk die in de zelfde kleur als de wand gepoedercoat is.

Andere referenties

Ontdek het maatwerk van Houtwijck

Neem nu contact met ons op!

 

eco


    Velden met een * zijn verplicht.