Praktische

Leefkeuken

In de Papendrechtse wijk Oostpolder wonen Gertjan en Dianne. Met hun kinderen, honden en druk in de eigen bedrijven is de keuken het middelpunt geworden van rust, lekker eten en genieten van de aanwezigheid van vrienden en familie. Gertjan is de kok in huis. Met zijn Bourgondische aanleg maakt hij van iedere maaltijd een feestje. De keuken en aangrenzende living moet luxe afgewerkt zijn, zonder de gezelligheid te verliezen. Het moet uitnodigend zijn en er moet in geleefd kunnen worden.
Papendrecht
HoutIndustrieelLandelijkRobuust

Alles compleet in stijl

Naast de keuken werd ook de roomdevider gerealiseerd. Voorzien van gashaard, TV's in de woonkamer en de keuken, voldoende gelegenheid om wijn in te presenteren en een Humidor om de sigaren op de juiste manier te kunnen bewaren. Dit alles werd afgewerkt in Tuigleer, een sfeermakende afwerking die rust uitstraalt.

Centrale ontmoetingsplek

De eettafel met vaste bank was een belangrijk onderdeel in dit project. De bank moet niet alleen praktisch zijn, maar ook lekker zitten. Er moet aan gegeten kunnen worden, maar je moet er ook relax op kunnen ontspannen tijdens het borrelen met vrienden en familie. De ombouw van dit interieur werd voorzien van wanden met indirecte en dimbare LED verlichting. Tijdens het koken heeft het een praktische functie, door de dag heen is het de sfeermaker die de verschillende elementen aan elkaar verbind.

Andere referenties

Ontdek het maatwerk van Houtwijck

Neem nu contact met ons op!

 

eco


    Velden met een * zijn verplicht.