Maatwerk meubilair in

Urban Chic

Vlakbij het riviertje de Vecht in de wijk Pijlsweerd in Utrecht werd deze woning voorzien van maatwerk keuken en meubilair. De stijl kreeg de naam Urban Chic en blinkt uit in soberheid.
Pijlsweerd, Utrecht
GreeploosHoutKeramisch ParketRoomdividerUrban Chic

Urban Chic

In deze woning hebben we op verzoek van de klant een keuken gecreëerd die past bij de stijl genaamd, Urban Chic. Een Urban Chic interieur blinkt uit in soberheid. Binnen deze stijl wordt vaak gekozen voor meubels en elementen met een strak design die zowel stijl als simplisme ademen.

De open keuken past wat betreft ontwerp en afwerking perfect in het plaatje! De greeploze lades, hoogglans fronten en het doorlopende aanrechtblad aan de zijkant zijn fraaie accenten in dit strakke geheel. De keramische tegelvloer in visgraatmotief geeft de ruimte een luxueuze uitstraling. In de houten wandplank zijn spots verwerkt om een extra lichtbron te creëren. De bar is een geïntegreerd onderdeel van de keuken en verbindt het woongedeelte en de keuken op een gemakkelijke, efficiënte en gezellige manier.

Roomdivider

De Roomdivider tussen woonkamer en keuken is een ware eyecatcher geworden. In dit ene stuk komen alle kleur en materialen samen die de ruimtes in zich hebben. Een praktische wand die veel bergruimte heeft, maar daar ook meer dan voldoende ruimte heeft om de gezelligheid van de ruimte te benadrukken.

Andere referenties

Ontdek het maatwerk van Houtwijck

Neem nu contact met ons op!

 

eco


    Velden met een * zijn verplicht.