Afspraak maken Mail Bel App

Houten & matzwarte

Keuken

Klem aan het Spui, wat de Oude Maas en het Haringvliet met elkaar verbind, ligt het rustige dorp Nieuw-Beijerland. In dit dorp in de Hoeksche Waard mocht Houtwijck een woonkeuken ontwerpen en maken.
nieuw-beijerland
HoutIndustrieelLandelijkRobuust

Gezellige leefkeuken

De ruimte moet een gezellige plaats worden om samen te komen met familie en vrienden. Het brede fornuis is de blikvanger van de hoekkeuken geworden, maar als je rondkijkt in de ruimte zijn er nog meer mooie details te vinden. Ieder onderdeel werd qua materiaalgebruik in dezelfde stijl doorgetrokken. De gelaste grepen op de keuken bijvoorbeeld, komen terug in het stalen tafelonderstel en de handgemaakte stalen deuren naast de haard. Al snel kwam de toevoeging van de haard in de keuken aan bod. De haard werd tussen 2 servieskasten ontworpen, symmetrisch en in lijn met de eettafel en tegenover gesitueerde stalen deuren. De wijnrekjes in de kasten en de geïntegreerde verlichting maken het beeld helemaal af.

Praktische materialen met landelijke look

Belangrijk is dat de kleinkinderen langs kunnen komen, aan tafel kunnen kleuren en kunnen spelen zonder dat opa en oma zich zorgen hoeven te maken of de tafel wel mooi blijft en of het aanrechtblad geen vlekken geeft. Er werd goed nagedacht over het materiaalgebruik. Om alles in dezelfde kleurencombinatie te houden werd al het hout afgewerkt met een 2 componenten olie van Rubio Monocoat. De werkbladen zijn gemaakt van gepolijst Composiet in de kleur Oriëntal Black van Jetstone. De stalen deuren, tafelonderstel en de ronde kast werden gepoedercoat waardoor het bijzonder krasbestendig is.

Andere referenties

Ontdek het maatwerk van Houtwijck

Neem nu contact met ons op!

 

eco


    Velden met een * zijn verplicht.