Afspraak maken Mail Bel App

Robuust met landelijke

Details

In Den Haag lieten Arthur en Yvonne een prachtige geschakelde woning bouwen. Geen doorsnee woning zoals ze met wijken tegelijk gebouwd worden, nee mee van het gedetailleerde type. Zodra de royale woonkeuken in beeld komt, waan je jezelf in een eeuwenoude hoeve waar elk onderdeel met zorg bij elkaar gezocht is om tot het resultaat te komen wat ze al lang voor ogen hadden.
Den Haag
Belgisch HardsteenDuoplankEikenHoutKlassiekLandelijk

Natuurlijke materialen

Het front is gemaakt van een zogenoemde duo-plank van Rustiek Eiken en werd afgewerkt met een olie van Rubio Monocoat. Hiermee is het front en de andere houten elementen niet van massief eiken te onderscheiden maar wordt de werking van het hout maximaal tegen gegaan. De schouw is eveneens van Eiken gemaakt, maar is in een dekkende lak gespoten. De kraaldelen in de bovenbouw zijn een extra detail en is in het geheel van de wandkleur opgenomen.

Bijzonder blad

Het werkblad is een gezoete variant van Belgisch Hardsteen geworden die extreem mat en open van structuur is. De spoelbak is gemaakt uit een massief blok Belgisch Hardsteen waaruit de bakken uitgehouwen zijn. De oppervlaktes van het werkblad en de binnenzijde van de spoelbak zullen met de tijd meer gaan leven. Onder de schouw zijn de stenen neuten van hetzelfde materiaal als het werkblad gemaakt.

Andere referenties

Ontdek het maatwerk van Houtwijck

Neem nu contact met ons op!

 

eco


    Velden met een * zijn verplicht.