Hotel Chique in

Zeist

In een rustig gelegen wijk, pal aan Natuurpark De Brink in Zeist, staat de jaren 30 villa van Gijs en Marloes. Na een aantal jaren met veel plezier hier gewoond te hebben, zijn ze er samen van overtuigd dat dit hun woning voor de lange toekomst zou zijn en werd de benedenverdieping uitgebreid met een tuinkamer en alles gemoderniseerd.
Zeist
BarHoutKlassiekLandelijkWijnkoelerZwart

Strak design in een chique ruimte

De keuken werd strak vormgegeven maar kreeg in combinatie met de materialen en kleuren in de ruimte een chique uitstraling. De keuken is het verzamelpunt in de woning waar door de dag heen alles gedaan wordt. Om 's avonds gezellig met elkaar te koken, na te tafelen of te borrelen geeft de royale woonkeuken meer dan voldoende plekjes. De schuifdeuren tussen de keuken en de woonkamer zorgen ervoor dat de kinderen zich ongestoord kunnen vermaken zonder gestoord te worden door de volwassenen.

Doorloop naar de tuin

Tussen de woonkeuken en de garage werd een tuinkamer gesitueerd waarvan nagenoeg de hele wand als draaideuren opengezet kunnen worden. Hierdoor is het een heerlijke overgang tussen binnen en buiten geworden waar vanaf het vroege voorjaar genoten kan worden van het buitenleven.

Andere referenties

Ontdek het maatwerk van Houtwijck

Neem nu contact met ons op!

 

eco


    Velden met een * zijn verplicht.