Afspraak maken Mail Bel App
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Kaelo, dé ultieme wijnkoeler!

Kaelo, dé ultieme wijnkoeler!

Kaelo, dé ultieme wijnkoeler!

Kaelo verandert de manier waarop wijn wordt geschonken en genoten. De ingebouwde revolutionaire wijnkoeler houdt uw fles wijn of champagne exact op de juiste temperatuur. Zo kunt u de hele avond genieten van een perfect gekoelde fles ingebouwd in uw keuken, eettafel, bar, dressoir of zelfs badkamer.

Perfecte temperatuur, direct koud en geen natte fles en label

Kaelo creëert binnen enkele seconden een ‘koude jas’ om uw fles heen. Omdat er geen water aan te pas komt heeft u geen last van condens, wel zo makkelijk met inschenken. Nadat u een fles uit uw wijnkoelkast of inbouw wijnkoeler haalt, plaatst u deze in de Kaelo. De Kaelo is altijd direct beschikbaar en kan zowel wijnflessen, champagne flessen als frisdrank koud houden.

Uniek product

Kaelo is ontworpen om ingebouwd te worden en het enige wat u ziet is de ring aan de bovenkant. Deze zogenoemde ‘crown’ kan worden geleverd in verschillende kleuren en afwerkingen. De Crown is tevens de bediening voor de Kaelo. Een simpele aanraking activeert de Kaelo wijnkoeler en door de crown meerdere keren aan te raken kunt u kiezen uit één van de 27 LED kleuren.

Andere interessante artikelen