Afspraak maken Mail Bel App

Free Area inductie

De inductiekookplaat is 95 cm breed en heeft een totale kookruimte van meer dan 3100 cm². U bent hierdoor niet gebonden aan vaste kookzones, maar u hebt één grote kookzone. De inductiekookplaat biedt ruimte voor 6 pannen tegelijk. Het intelligente powermanagement systeem zorgt voor optimale verdeling van het beschikbare vermogen en heeft tevens een boost functie, welke ideaal is voor grote pannen.

TFT touchscreen

Het TFT touchscreen is ontwikkeld op basis van een unieke bedienfilosofie die gebaseerd op de noden en wensen van de thuiskok. Dit betekent dat de meest gebruikte functies direct bereikbaar zijn en de overige functies eenvoudig via het menu te vinden zijn. Zeer overzichtelijk en eenvoudig in gebruik.

Geavanceerde panherkenning

Naast automatische panherkenning wordt ook de pangrootte door sensoren gemeten zodat het vermogen is afgestemd op de grootte van de pan. Dit zorgt voor een uitstekende warmte overdracht

Pan verplaatsfunctie

Alle kookinstellingen voor een specifieke pan zijn eenvoudig mee te nemen naar een ander zone bij het verplaatsen van een pan.

Automatische programma’s

Bijna alle inductiekookplaten beschikken over automatische programma’s voor water koken, bakken, braden, wokken, sudderen, warmhouden en grillen. Deze programma’s zorgen ervoor dat u altijd met de juiste temperaturen kookt. Doordat vet niet wordt oververhit, kookt u gezonder.

Digitale timers

Tijd en timing zijn van groot belang voor culinaire hoogstandjes. De inductie- en keramische kookplaten van ATAG zijn voorzien van digitale timers om de kooktijd te programmeren of de verstreken kookduur af te lezen. Als de ingestelde kooktijd is verstreken, schakelt de kookzone automatisch uit. De timer kan ook als onafhankelijke kookwekker gebruikt worden.

Installatie

De inductiekookplaat vormt een belangrijk zichtelement in uw keuken. De kookplaat wordt standaard geïnstalleerd als opbouw in uw werkblad. Daarnaast kan deze Free Area inductiekookplaat ook volledig naadloos ingebouwd worden zodat deze volledig vlak geïntegreerd is met het werkblad.

DEZE PAGINA IS TOT STAND GEKOMEN MET BEHULP VAN ONZE PARTNER:

Andere interessante artikelen