Afspraak maken Mail Bel App
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Leverancier in beeld | JETSTONE

Leverancier in beeld | JETSTONE

Leverancier in beeld | JETSTONE

Samenwerkingspartner in werkbladen.

Sinds de oprichting in 1993, is Jetstone gestaag gegroeid tot een samenwerkingspartner voor werkbladen van graniet, composiet en keramiek. Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland weet een steeds grotere groep van keukendetaillisten, interieurbouwers en aanverwante bedrijven ons te vinden. Mede door onze zeer hoge leverbetrouwbaarheid is dat een klantengroep met weinig verloop, en daar zijn we best trots op!

Kwaliteit en korte levertijden in werkbladen

Uiteraard staat kwaliteit bij hen hoog in het vaandel. In een branche met een luxe product als steenachtige werkbladen, is dat een vereiste voor het bestaan. Evenals een concurrerende prijsstelling. De sleutel tot succes zien zij eerder in het enorme assortiment aan kleuren. In de meeste gevallen is Jetstone in staat om op maat gemaakte werkbladen met snelle levertijden bij ons te leveren. En dat geldt voor alle 180 kleuren graniet, composiet, keramiek en Dekton die zij op voorraad hebben. In een tijd van individueel design voor werkbladen willen we immers kunnen inspelen op de wensen van u als consument.

Samenwerkingspartner voor werkbladen

Complexe producten vragen om een prettige samenwerking tussen klant en leverancier. De 300 enthousiaste en betrokken medewerkers van Jetstone, onder wie een team van eigen monteurs, realiseren zich dat terdege. Flexibiliteit, betrouwbaarheid en oplossingsgericht denken zijn dan ook kernwaarden die binnen de gehele organisatie worden gedragen. Maar ook door de productiecapaciteit (met twee moderne productielocaties) en financieel gezonde basis, konden wij in alle vertrouwen een samenwerking op lange termijn met hun aan gaan. Niet alleen hun steenachtige werkbladen zijn zeer duurzaam, onze relatie ook…

Andere interessante artikelen