De AGA Masterchef DeLuxe

De AGA Masterchef DeLuxe

Elegante alleskunner

De AGA Masterchef Deluxe is een multifunctionele AGA fornuis met een 5-zone inductiekookplaat. De Masterchef Deluxe is volledig elektrisch en bevat vele nieuwe functies zoals de ingebouwde vlees thermometer én de rapid response oven functie.

Multifunctionele, hetelucht én slowcook oven

De AGA Masterchef Deluxe is uitgerust met meerdere ovens waaronder de multifunctionele oven (links) en de heteluchtoven (rechts). De multifunctionele oven heeft 8 verschillende standen zoals bovenwarmte, onderwarmte, ontdooien en ook een rapid response functie. Daarnaast bevind zich in de multifunctionele oven een vlees thermometer om de binnen temperatuur te meten van uw vlees of gerecht.

De heteluchtoven zorgt voor gelijkmatige warmteverdeling en geschikt om de heerlijkste gerechten te maken. De 3e oven is een slowcook oven en deze oven kan ingesteld worden van 80 tot 140 graden.

  • + 3 ovens en grilllade
  • + Nieuwste inductiekookplaat met 5-zones
  • + Robuuste afwerking
Inductiekookplaat incl. bridgefunctie

Dit AGA fornuis heeft een 5-zone inductiekookplaat met een bridgefunctie. Met deze functie kunt u 2 inductiezones aan elkaar koppelen tot één grote zone, geschikt voor pannen met een groot oppervlak. De Masterchef Deluxe wordt geleverd inclusief een AGA grillplaat, die perfect geschikt is voor deze bridgezone. De inductiezones hebben allemaal een eigen fysieke bedieningsknop aan de voorkant van het AGA fornuis en beschikken over een powerboost functie, automatisch standen op 40, 70 en 94 graden en opwarmfunctie.

Deze pagina is tot stand gekomen met behulp van onze partner

Andere interessante artikelen