Afspraak maken Mail Bel App

Moderne keuken

Een moderne keuken is geschikt voor iedereen die houdt van een strakke, tijdloze stijl en een voorkeur heeft voor een opgeruimde en minimalistische ruimte. De moderne keuken is gericht op rechte en strakke lijnen. Dit geldt voor de kasten, werkbladen, apparaten en andere elementen in de keuken. De kastdeuren zijn vaak glad zonder zichtbare handgrepen.

Moderne keukens maken gebruik van hoogwaardige materialen, zoals roestvrij staal, glas, marmer, kwarts, en andere eigentijdse oppervlakken. Ook zijn ze ontworpen met efficiënte opbergruimte, waaronder uittrekbare laden, inbouwkasten en slimme organisatiesystemen. Een moderne keuken is ideaal voor liefhebbers van eigentijds design, waar functionaliteit en esthetiek samenkomen in een tijdloos ontwerp!

Moderne hoekkeuken

Een moderne hoekkeuken is een efficiënte keukenopstelling die optimaal gebruikmaakt van de beschikbare ruimte. Bij een moderne hoekkeuken wordt er gekozen voor gladde oppervlakken, greeploze kasten en strakke apparatuur. In de hoekkasten worden draaiplateaus en uittreklades toegevoegd voor een optimale indeling en toegankelijkheid. Ook biedt een hoekkeuken vaak veel werkruimte op het aanrecht, wat ideaal is voor het koken en bereiden.

Een moderne keuken met eiland

Een moderne keuken met een eiland is een functionele keukenopstelling die steeds populairder wordt. Een keukeneiland is het centrale element van de keuken en biedt extra werkruimte, opbergruimte en wordt vaak gebruikt als een eet- of ontmoetingsplek. Moderne keukens met keukeneilanden hebben strakke lijnen en een minimalistisch ontwerp. Daarnaast heeft deze keuken vaak een open indeling, waardoor de keuken naadloos overgaat in de eet- en woonruimte.

Een moderne keuken met eiland is niet alleen functioneel, maar dient ook als een visueel statement en geeft het gevoel van samenhang en ruimtelijkheid in de keuken. Het is een populaire keuze voor iedereen die op zoek is naar een keuken die zowel praktisch als stijlvol is.

Ongekende mogelijkheden

Ongekende mogelijkheden

Ambachtelijk maatwerk

Ambachtelijk maatwerk

Eigen montage

Eigen montage

Volledig verantwoordelijk

Volledig verantwoordelijk

Vast contactpersoon

Vast contactpersoon

Verschillende stijlen moderne keukens

Keuken modern: landelijk

Een moderne landelijke keuken combineert de warmte en charme van een landelijk design met moderne elementen voor een unieke en gezellige keukenruimte. Moderne landelijke keukens maken gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, steen en baksteen om een rustieke uitstraling te creëren. Ook worden er vaak zachte, aardse kleuren zoals crème, lichtgrijs, zachtblauw en zachtgroen gebruikt voor een rustgevende sfeer.

De kasten in moderne landelijke keukens zijn meestal van hout. Ook worden er vaak open houten rekken gebruikt in plaats van gesloten kasten, waardoor er ruimte ontstaat om servies en decoratieve items tentoon te stellen. De werkbladen kunnen gemaakt worden van natuursteen, zoals marmer of graniet, wat zorgt voor een vleugje luxe.

Een moderne landelijke keuken is perfect voor diegenen die de warmte en charme van landelijke ontwerpen waarderen, maar ook de functionaliteit en eigentijdse stijl van een moderne keuken willen behouden. Het is een perfecte keuze voor mensen die houden van een gezellige en uitnodigende keukenruimte die zowel tijdloos als functioneel is en waarin klassieke en moderne elementen samenkomen.

Keuken modern: hout

Een moderne houten keuken is een prachtige combinatie van eigentijdse stijl en de natuurlijke warmte van hout. Het meest opvallende kenmerk van een moderne houten keuken zijn de kasten. Deze zijn meestal gemaakt van hoogwaardig hout met een strakke afwerking, zoals eikenhout, notenhout of esdoornhout. Het hout wordt behandeld met een natuurlijke afwerking om de houtnerf en textuur te accentueren, waardoor de warmte van het materiaal wordt behouden.

In de moderne stijl wordt hout gecombineerd met materialen zoals roestvrij staal, glas en steen om de moderne uitstraling te realiseren. Zo zijn de werkbladen vaak gemaakt van duurzame materialen zoals graniet, marmer of kwarts om een contrast met het hout te creëren. Een moderne houten keuken is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een keuken welke zowel natuurlijk als modern is en het beste van beide werelden combineert.

Moderne keuken: wit

Een moderne witte keuken is een tijdloze en strakke keuze met een frisse en ruimtelijke uitstraling. De witte kleur is gemakkelijk te combineren met andere kleuren en alle materialen. Het belangrijkste kenmerk van deze keuken zijn de moderne witte keuken kasten welke voorzien zijn van een strakke afwerking, zoals hoogglanslak of matte verf.

Een modern design is gericht op minimalisme met strakke lijnen en een eenvoudig ontwerp zonder overbodige versieringen. Witte moderne keukens staan vaak in contrast met andere elementen, zoals een donkere vloer, zwarte of roestvrijstalen apparaten en gekleurde accessoires. Moderne witte keukens zijn ontworpen met slimme organisatiesystemen om de opbergruimte goed te benutten.

Een moderne witte keuken is zowel functioneel als visueel aantrekkelijk is én geeft het gevoel van ruimte en frisheid. De moderne witte keuken is niet voor niets een blijvende populaire keuze!

Een moderne keuken op maat laten maken

Ziet u uw droomkeuken al voor u? Wij staan te popelen om u te helpen bij het realiseren van een moderne keuken die perfect bij uw woonstijl past. Van het eerste gesprek tot de laatste afwerking, we streven ernaar om uw visie te overtreffen en een keuken te creëren die uw verwachtingen overtreft. Uw keuken is ons meesterwerk!

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw droomkeuken op maat kunnen realiseren.

Vrijblijvend adviesgesprek