Referenties

Referenties

Laat uw ervaring achter!

We willen steeds beter worden in wat we doen. Dit kan met uw hulp, als ervaringsdeskundige van onze unieke formule. Helpt u mee?

Categorie:

Wij scoren gemiddeld een 9,4 uit 9 ervaringen!

  Referenties photo review
  +3
  Kees van der Wiel & Esther Prook
  Deze woonkeuken, bibliotheek en garderobekast passen perfect in de sfeer van onze stoere 17e eeuwse Franse boerderij.
  Toen wij de mannen van HoutwijVerder lezen
  Toen wij de mannen van Houtwijck vroegen of ze wellicht een keuken en wat kasten wilden maken voor ons in Frankrijk, waren ze, tot onze verbazing, meteen enthousiast. Waar een ander misschien de afstand als probleem zou kunnen zien, zagen zij het als een uitdaging.

  Wel was het gezien de afstand (1000 km) noodzakelijk om alles tot in de puntjes te overleggen en voor te bereiden.

  Even nauwkeurig inmeten in Frankrijk hoorde daar ook bij!

  Bauke en Jelle waren bereid om met alle materialen en benodigdheden een week naar Frankrijk af te reizen en daar alles te plaatsen.

  Het was een intensieve week waarbij er in drie ruimtes tegelijk werd gewerkt, maar omdat het contact zo goed was, hebben wij het als erg gezellig ervaren.

  De mannen hebben serieus maatwerk afgeleverd. Dat was ook nodig, want onze boerderij heeft dikke stenen muren die nergens recht lopen.

  En wij zijn superblij met het resultaat!  Houtwijck staat voor ons voor flexibiliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid!  Kees van der Wiel & Esther Prook

  Domaine Villoire, Cassagnes
  Pieter van Reeuwijk
  Zeer betrouwbaar en deskundig
  Houtwijck heeft voor ons meerdVerder lezen
  Houtwijck heeft voor ons meerdere meubels gemaakt waar we zeer tevreden over zijn. Het is echt vakwerk en ook de communicatie eromheen verloopt prettig. Mocht er toch iets mis gaan wordt dat ook weer keurig opgelost.
  Nico de Reus
  metamorfose
  Onze 30 jaar oude keuken had zVerder lezen
  Onze 30 jaar oude keuken had zijn beste tijd wel gehad. We kwamen via onze aannemer terecht bij Houtwijck en hebben hier geen spijt van. Van ontwerp tot realisatie zijn we uitmuntend geholpen. Tijdens de plaatsing bleek dat een van de deurtjes niet helemaal juist was afgelakt, ook dit werd direct en zonder problemen opgelost. Al met al, zéér tevreden.
  Referenties photo review
  Referenties photo review
  Referenties photo review
  Referenties photo review
  +2
  Jan-Maarten en Els
  De woonkeuken maakte het feest helemaal af!
  De nieuwbouw van ons huis voriVerder lezen
  De nieuwbouw van ons huis vorig jaar was op zich al een feestje, maar het ontwerpen van de woonkeuken maakte het feest helemaal af! De keuken zou de centrale plaats moeten worden in ons nieuwe huis. Naast voldoende ruimte om te kunnen kokerellen, was ook voldoende kastruimte en zitruimte aan het werkblad mijn wens. Maar het moest vooral ook een gezellige ruimte worden. Strak, modern en gelijker tijd huiselijk en aangenaam, dat was het uitgangspunt.

  Ik kan nogal eens een twijfelaar zijn, maar de gespreken en de bezichtigingen met de mannen van Houtwijck gaven mij een steeds beter gevoel. Dankzij het feit dat zij goed en geduldig konden luisteren, hielpen zij ons om uiteindelijk samen de goede keuzes te maken.

  We wilde graag de bestaande eetkamertafel, die mijn overleden eerste man zelf had gemaakt  terug laten komen in de nieuwe woonkeuken. Houtwijck begreep mijn wens en heeft aangeboden om de tafel voor de verhuizing op te halen en zonder meerwerkkosten het hout zo te behandelen dat het uiterlijk nu perfect bij de keuken past. Zo komen de kostbaarheden vanuit het verleden helemaal in harmonie terug in onze prachtige nieuwe woonkeuken.
  Referenties photo review
  Sander
  Prachtige keuken in tuinkamer.
  Strak gestileerd en perfect uiVerder lezen
  Strak gestileerd en perfect uitgevoerd... De beoogde nul-details op de hoeken met in verstek gezaagde fronten zijn goed gelukt. Door het ritme van eiken delen ontstaat een mooi langgerekt volume waarbij de naden van kasten en lades nauwelijks te zien zijn. Vakwerk!
  Referenties photo review
  +3
  Monique
  Alles voor 100% klanttevredenheid
  Via een relatie van ons kwamenVerder lezen
  Via een relatie van ons kwamen wij bij Houtwijck terecht en het contact was vanaf het eerste moment heel goed. Andries heeft steeds heel goed met ons meegedacht en ook mooie suggesties aangedragen. Dingen waar we blij van werden. Er waren bij ons aanvankelijk wat twijfels over de juiste kleur, maar er was altijd tijd en gelegenheid om er nóg een keer naar te kijken. Houtwijck gaat overduidelijk voor 100% klanttevredenheid. Uiteindelijk is het geworden wat we gehoopt hadden, en méér dan dat. Ik kan en zal Houtwijck dan ook bij iedereen aanbevelen en hoop in de toekomst nog eens te kunnen samenwerken met dit mooie bedrijf.
  Referenties photo review
  Referenties photo review
  Referenties photo review
  Referenties photo review
  +2
  Fam. Kalkman
  Echte vaklui met zeer goede adviezen
  Ons eerste contact aan huis meVerder lezen
  Ons eerste contact aan huis met Houtwijck beviel gelijk al goed. Al snel volgde wat eerste opzetjes en tekeningen en gingen wij zonder te twijfelen met hun in zee. Een jong ondernemend bedrijf met prachtige handgemaakte eikenhouten keukens en tafelbladen met stalen poten In elke gewenste maat. Al snel wisten ze ons te overtuigen van een gezellige gashaard  in de keuken met aan beide zijden wijnrekken afgemaakt met stalen deuren. De keuken is doordat hij is afgelakt met een coating naar wens zeer gemakkelijk in onderhoud. Wij zijn zeer tevreden over de fijne contacten bij het plaatsen van de keuken met apparatuur haard en tafel met stalen onderstel en uiteindelijk ook nog een ronde wandkast van staal met eiken. Echte vaklui met zeer goede adviezen. Bedankt Houtwijck!
  Referenties photo review
  +1
  Marloes
  Zwarte keuken
  Goede service, aardig en vakkuVerder lezen
  Goede service, aardig en vakkundig personeel! Alle wensen vervuld aangezien het geen kant en klaar keukens zijn. Erg blij met het resultaat!
  Judith
  Eetkamerbank op maat
  Deskundig vakmanschap. Heel blVerder lezen
  Deskundig vakmanschap. Heel blij met het mooie en hoog kwalitatieve resultaat! Onze eetkamerbank is geheel naar onze wens geworden. Het team van houtwijck luisterde goed naar onze wensen en dacht mee. Ook de communicatie verliep heel prettig.
Uw beoordeling van Houtwijck

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Referenties
(9)