Totaalinrichting

Verhoeff Rollmanschool

Één opdracht moet de eerste zijn. Voor Houtwijck was dit het inrichten van een complete school in opdracht van onze partner Middelwatering Bouw. Een ambitieuze opdracht om mee van start te gaan.
Bodegraven
BerkenModernMultiplexOverzichtelijkRuimtelijkSchoolgebouw

Uitdagende opdracht

Het inrichten van deze school was de allereerste opdracht van Houtwijck. Een uitdagende klus die niet zonder het onvoorwaardelijke vertrouwen van de opdrachtgevers en eindgebruikers tot een goed einde kon worden gebracht. In een fijne samenwerking tussen alle betrokken partijen werd dit project tot volle tevredenheid opgeleverd. Met in totaal 8 volle (!) vrachtwagens handgemaakt interieur mag dit de vuurdoop van Houtwijck genoemd worden. Een uitdagende opdracht met het gewenste resultaat. We zijn onze opdrachtgevers en eindgebruikers dankbaar voor het vertrouwen en deze kans!

Mooi en praktisch geheel

De totale inrichting werd ontworpen door Cita Architecten. Er werd gekozen voor een combinatie van Berken Multiplex met een blanke laklaag en meubelpanelen in diverse kleurafwerkingen. De frisse kleuren zijn gecombineerd met de verschillende zones in de school en komen overeen met andere onderdelen in de school zoals deuren en kozijnen. In nauwe samenwerking met alle partijen werd het hele project tot in detail uitgewerkt en kon ons eerste project zonder opleverpunten worden opgeleverd!

Andere referenties

Ontdek het maatwerk van Houtwijck

Neem nu contact met ons op!

eco


    Velden met een * zijn verplicht.

    Menu
    Chat openen