Jouw droomkeuken, precies zoals je die voor ogen hebt

Zorgeloos van eerste schets tot oplevering. Geen keukendroom is te gek, wij maken het mogelijk.

Afspraak maken
Scroll om te ontdekken

Van droom tot thuiskomen: jouw keuken, ons meesterwerk

Je keuken is een weerspiegeling van je persoonlijkheid. Een plek waar je leeft, lacht en geniet. Wij begrijpen dat jouw droomkeuken uniek is en we zijn gedreven om die droom tot in de puntjes te realiseren.

Kom meer te weten

Onze werkwijze

Bij Houtwijck draait alles om het realiseren van de ideale keuken zoals jij die in gedachten hebt. Tijdens een inspirerend showroombezoek vertalen we jouw wensen naar een op maat gemaakt ontwerp. Met zorg en vakmanschap zorgen we ervoor dat elk detail perfect aansluit bij jouw levensstijl. Benieuwd naar ons proces van begin tot eind? Bekijk ons stappenplan.

Ons stappenplan

Het begint met inspiratie

Een idee dat al jaren in je hoofd rondspookt. Het verlangen naar een keuken die perfect aansluit op jouw leven. Wij luisteren aandachtig naar jouw verhaal en vangen de essentie van jouw droom. Vervolgens vertalen we die in een uniek ontwerp.

Vertrouwen dat het goed komt

In nauwe samenwerking met jou, creëren we een keuken die niet alleen visueel verbluffend is, maar ook perfect functioneert. We nemen je volledig mee in dit proces. Van de allereerste schets tot de finishing touch. Daarbij houden we je continu op de hoogte van de voortgang. Met vakmanschap en oog voor detail realiseren we jouw droomkeuken tot in perfectie. We nemen alle zorgen uit handen, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is: genieten van jouw droomkeuken. De keuken van je dromen is dichterbij dan je denkt. Neem contact met ons op. Dan maken we samen de sprong van droom tot thuiskomen.

Aanbevolen projecten

Benieuwd naar onze keukens? Ontdek al onze projecten en laat je inspireren door de veelzijdige en unieke ontwerpen van Houtwijck.

Ontdek onze keukens

Bezoek onze showroom

Onze leveranciers en partners

Wij gebruiken cookies om onze website goed te laten werken, het gebruik te analyseren en voor marketingdoeleinden. Kies zelf voor welke cookies je toestemming geeft. Lees er meer over in onze privacyverklaring.